Reserveren rondleidingen

Reserveren is helaas niet meer mogelijk. Er zijn nog plekken voor de rondleiding Stadhuis beschikbaar. Deze plekken kunt u vanaf 12.00 uur reserveren bij onze Infokraam in de Grote Kerk. De plekken voor een bezoek aan de watertoren zijn helaas op.

Om in aanmerking te komen om aan een rondleiding in het Stadhuis of in de Watertoren deel te nemen dient u zich van te voren aan te melden.

Stadhuis WageningenStadhuis

De rondleidingen in het stadhuis hebben als startpunt de infotafel in de Grote Kerk. Daar wordt u onder begeleiding van een gids van Gilde Wageningen naar het stadhuis geleid. Het maximumaantal deelnemers per rondleiding is 6.


Watertoren

Watertoren

Het bezoek aan de watertoren vindt plaats onder begeleiding van een medewerker van BOEi. Elk half uur start er bij de entree een nieuwe beklimming. Het maximumaantal deelnemers per beklimming is 10.


Het maken van een reservering

Voor Rondleiding Stadhuis selecteer bij ‘Locatie’ ‘Stadhuis’. U ziet onder de kalender een aantal tijdsloten met het aantal nog beschikbare plaatsen. Selecteer een tijd en vul vervolgens de rest van het formulier in.

Voor Rondleiding Watertoren selecteer bij ‘Locatie’ ‘Watertoren’. U ziet onder de kalender een aantal tijdsloten met het aantal nog beschikbare plaatsen. Selecteer een tijd en vul vervolgens de rest van het formulier in.

Als u een tweede reservering wilt maken vernieuw dan eerst de pagina door Ctrl+F5 tegelijk in te drukken.
Als u een tweede reservering met hetzelfde e-mail adres maakt vul dan in ieder geval een andere naam in zodat we weten dat het geen duplicaat is.