Nieuws

Zaterdag 20 april 2019
Comité Open Monumentendag op de Wageningse boekenmarkt

Zaterdag 20 april was het Comité Open Monumentendag Wageningen samen met de Historische Vereniging Oud Wageningen aanwezig op de vijftiende editie van de Wageningse boekenmarkt.


Maandag 8 april 2019
Comité Open Monumentendag op de Wageningse boekenmarkt

Zaterdag 20 april is de vijftiende editie van de Wageningse boekenmarkt.

De boekenmarkt vindt plaats in het centrum van Wageningen van 10:00 tot 17:00 uur rondom Salverdaplein, Raadhuisplein en Vijzelstraat.

Comité Open Monumentendag Wageningen en Historische Vereniging Oud Wageningen delen kraam 29 op het Raadhuisplein.

Zie ook: wageningse-boekenmarkt.nl

Wageningse Boekenmarkt 2019
Locatie van OMDW op Wageningse Boekenmarkt 2019

Verrassende ‘Plekken van Plezier’ geopend tijdens jaarlijkse Open Monumentendag

Zet de datum alvast in uw agenda, want Open Monumentendag Wageningen staat dit jaar in het teken van het vrolijke thema ‘Plekken van Plezier’. Een aantrekkelijk thema voor jong en oud met voor elk wat wils. Op zondag 15 september is er weer een mooie selectie van monumentale en markante panden opengesteld voor publiek. Van bruine kroeg tot kegelbaan. Laat u die dag verrassen door een gezellig vol en gevarieerd programma.

Schouwburg te Wageningen
Schouwburg te Wageningen

Maar niet alleen zondag valt er wat te beleven. Al op vrijdagavond 13 september wordt het spits afgebeten met de inmiddels vertrouwde openingsbijeenkomst. Op zaterdag is er wederom een informatiekraam van het Wageningse comité aanwezig tijdens de altijd drukbezochte Molenmarkt. Daar zullen tevens publicaties van Open Monumentendag Wageningen te koop zijn en (gratis) programmabrochures worden uitgedeeld. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.