Nieuws 2021

Stad Wageningen, woensdag 1 september 2021
Open Monumentendag Wageningen


Dinsdag 6 juli 2021
De deuren kunnen weer open tijdens de jaarlijkse Open Monumentendag in Wageningen

Julianastraat
Julianastraat ter hoogte van de hofjes, gezien naar het oosten. Op de achtergrond zijn links en rechts molens zichtbaar. Links is de Molen de Vlijt aan de Harnjesweg, rechts is de eekmolen aan de Eekmolenweg.

Zet de datum alvast in uw agenda, want Open Monumentendag Wageningen biedt dit jaar weer een bijzondere selectie aan open huizen en wandelingen. Met het uitnodigende thema ‘Mijn monument is jouw monument’ voelt u zich vast extra welkom op zondag 12 september. Laat u die dag verrassen door een gezellig vol en gevarieerd programma.
Van kerkelijke monumenten tot prachtig landschappelijk schoon en van grote hoogte vanuit de Watertoren tot aan innovatieve instellingen op de Wageningse campus. Een breed palet aan Wagenings cultuur-historische erfgoed laat zich met plezier door u bekijken en bewonderen. Het plaatselijke comité Open Monumentendag heeft er zin in en wil u, samen met de vele andere enthousiaste vrijwilligers en monumenteneigenaren op zondag 12 september graag weer ontmoeten.

Neemt u eens een kijkje op deze website voor een impressie van voorgaande edities en volgt u ons op Facebook voor het laatste nieuws.